Voor particulieren

JDU installatiebedrijf heeft vakmensen met kennis en ervaring. Wij kunnen voor u complete installatie van (energiezuinige) verwarming en sanitair ontwerpen, berekenen en installeren. Zowel verwarmingsketels als radiatoren en thermostaten, maar ook designradiatoren en luxe appendages.

Voor bedrijven

JDU Installatiebedrijf is uw allround installateur en onderhoudspartner voor complete verwarmings- en sanitairinstallatie! Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie verzorgen wij de complete installatie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm en koud water. Van berekening en ontwerp tot complete installatie.

Voor woningcorporaties

Voor een groot aantal woningcorporaties zijn wij al geruime tijd de betrouwbare serviceorganisatie die reparaties en storingen binnen de kortste keren regelt. Onze servicewagens zijn binnen de afgesproken tijd ter plekke. Met een grote voorraad onderdelen kunnen we vrijwel altijd direct repareren.

Particulieren

Zoekt u een betrouwbare installateur om uw nieuwe of bestaande huis van verwarming en sanitair te voorzien?
Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Wilt u uw sanitair moderniseren? Wilt u een storing snel laten verhelpen?

Bij JDU installatiebedrijf vindt u de vakmensen met kennis en ervaring. Wij kunnen de complete installatie van verwarming en sanitair voor u ontwerpen, berekenen en installeren. De modernste apparaten, zowel verwarmingsketel als radiatoren en thermostaten zorgen voor een energiezuinige installatie. Designradiatoren en luxe appendages zijn een streling voor het oog.

Onderhoudsabonnement
Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw CV-ketel. Ook voor mechanische ventilatie, geisers en boilers en warmte-terug-win units bieden wij de mogelijkheid van een onderhoudsabonnement. Wij zorgen er voor dat uw installatie veilig en zuinig werkt. En bij een storing betaalt u geen voorrijkosten, alleen de kosten van arbeid en materiaal.

U wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak.
Gebruik het reactieformulier of bel 0180 – 55 11 23

Bedrijven

U zoekt een allround installateur aan wie u die de complete verwarmings- en sanitairinstallatie met een gerust hart kunt overlaten?

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie verzorgen wij de complete installatie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm en koud water. Van berekening en ontwerp tot complete installatie. Ook het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening.

Met name bij volledige interieurrenovatie van kapitale panden worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de installatie en de gebruikte materialen, CV-ketel, radiatoren, sanitair. In de praktijk hebben we bewezen als geen ander de passende installatie te kunnen verzorgen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak.
Gebruik het reactieformulier of bel 0180 – 55 11 23

Woningcorporaties

U wilt er zeker van zijn dat uw bewoners snel en adequaat worden geholpen?
U zoekt een installatiebedrijf dat duidelijke afspraken over kosten en reactietijd maakt en nakomt?

Voor een groot aantal woningcorporaties zijn wij de betrouwbare serviceorganisatie die reparaties en storingen binnen de kortste keren regelt. Onze servicewagens zijn binnen de afgesproken tijd ter plekke. Met een grote voorraad onderdelen kunnen we vrijwel altijd direct repareren. Onze monteurs stellen er een eer in om uw bewoners tevreden te stellen.

Voor de afhandeling van storingsmeldingen zijn wij vertrouwd met het gebruik van een online systeem waarin wij uw meldingen ophalen en afmelden. U heeft volledig inzicht in de stand van zaken zonder extra administratieve handelingen.

Snelheid en flexibiliteit zijn kenmerkend voor onze aanpak. Of het gaat om de meest economische of de kwalitatief beste oplossing, wij voldoen aan iedere wens. Onze “all-in” afspraken nemen u alle zorgen uit handen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak.
Gebruik het reactieformulier of bel 0180 – 55 11 23